Skip to content

Paju Kaitajärvi

Apuopettaja, Visuaalisen viestinnän kandiopiskelija, Aalto-yliopisto

Faktat

Minä

Opiskelen toista vuotta Aallon visuaalisen viestinnän muotoilun linjalla. Kävin itse Teho-opiston Midi-kurssin 2019 ja fuksivuonna alotin työt Teholla apuopettajana. 

Olen piirtänyt niin kauan kun olen pystynyt pitää kynää kädessäni, joten minut laitettiin 6-vuotiaana kuvataidekouluun. Sieltä tein kuvataiteen perusopetuksen päättötodistuksen kahdeksan vuoden aikana jolloin monet kuvataiteessa käytettävät konseptit ja tekniikat tulivat tutuiksi. Innostuin nuorena sarjakuvista joka on johtanut siihen että olen päätynyt kuvittamaan paljon digitaalisesti sekä paperille. Työskentelin apuopettajana Jyväskylän kuvataidekoululla vuonna 2015-2016.

Olen tehnyt digitaalista maalausta sekä kuvanmuokkausta jo 13 vuotta ja autankin mielelläni kykyjeni mukaan haasteissa joita oppilaille voi tulla erilaisten ohjelmien kanssa. 
Lähiaikoina olen erityisesti kiinnostunut studio valokuvauksesta, visuaalisten ilmeiden suunnittelusta ja kuvan käsittelystä. 

Haluan rohkaista oppilaitamme testaamaan uusia tekniikoita ja miettimään boksin ulkopuolelta. Taidealojen pääsykokeet voivat tuntua vaativilta ja valtavilta, mutta harjoittelemalla tekniikkaa, ideointia ja tehtävänannon tulkintaa helpotat kouluun pääsyä ja sitä varten minä olen täällä Teholla sinua auttamassa! 

Supervoimat

0

Luova ongelmanratkoja

0

Digitaituri

0

Megapiirtäjä

0

Supertsemppari