Skip to content

Arkkitehtuurimuseossa – rentoa tekemistä ennen pääsykokeita

Ihanaa, kesä ja lomat häämöttävät edessä päin! Paljon kaikkea kivaa tekemistä buugattu kesäksi, mutta myös ehdottomasti rentoa oleilua. Viimeinen vuosi on ollut edottomasti työntäyteinen ja täynnä odotusta, sekä epävarmuutta.

Vaikka itselläni pääsykoe urakka rajoittui vain yhteen kokeeseen, tsemppaan hirmuisesti teitä, kenellä se on vielä edessä! Muistakaa myös rentoutua ennen kokeita, siihen hyvä paikka on esimerkiksi arkkitehtuurimuseo. Mielettömän kauniissa rakennuksessa Kasarmikadulla sijaitseva museo on täynnä mielenkiintoista katseltavaa. Itse piipahdin museossa ennakkotehtävä hulinoiden keskellä ja se tosiaan rauhoitti mieltä kun sai ajatuksia hieman muualle. Käy kurkkaamassa video alla olevasta linkistä!

https://youtu.be/ezF2Z21YIuA

Tsemppiä alkaneeseen viikkoon kaikille!

Minkälaisilla töillä menestyt pääsykokeissa?


Luovien alojen pääsykokeille on tavallista, että samantyyppiset pääsykoetehtävät toistuvat vuosittain pienellä twistillä. Kaikki Teho-Opiston kurssitehtävät onkin kehitetty aikaisempien vuosien ennakko-ja pääsykoetehtävien pohjalta. Tekemällä kaikki tehtävät, saat vankan rutiinin pääsykokeisiin ja opit ymmärtämään mitä eri alojen pääsykoetehtävissä haetaan.

Rutiinin ja tekemisen lisäksi saat kursseilla korvaamatonta henkilökohtaista ohjausta ja ammattilaisten kommentteja oman tekemisen kehittämiseksi. Maksimoi mahdollisuutesi onnistua pääsykokeissa ilmoittautumalla kurssillemme!