Skip to content

Hanna – Unelmana luova ala

Processed with VSCO with g6 preset

hanna kotilainen

KIRJOITTAJA: hanna kotilainen

Moikka!

Täällä kirjoittelee Hanna, 22-vuotias taideunelmiaan tavoitteleva nuori nainen Kotkasta. Oon ollut kiinnostunut piirtämisestä ja taiteesta ylipäätään pienestä pitäen mut pakko myöntää että se on viime vuosina jäänyt vähemmälle (lue: olemattomiin). Kuitenkin alkuvuodesta päätin et mun on pakko rohkaistua ja hakea semmoselle alalle missä saan tuoda esille luovuuttani ja tehdä asioita josta oikeesti tykkään. Niimpä kävin läpi vaihtoehtoja ja päätin että haluan hakea opiskelemaan sisustusarkkitehtuuria. Otin Teho-opiston kurssin ja aloin tosissani treenaamaan ennakkotehtäviä ja kokeita varten. En kuitenkaan pystynyt käyttämään tarpeeksi aikaa harjoitteluun ja näin ollen, en päässyt ennakoita läpi. Toisin kun voisi luulla, tämä toi mulle vaan lisää puhtia. Tajusin että nyt oon menossa oikeeseen suuntaan, kohti mun unelmia.

Ei siis kysymystäkään ettenkö hakisi kouluun uudelleen. Tällä hetkellä sisustusarkkitehtuurin lisäksi mua kiinnostaisi kovasti myös graafinen suunnittelu! Hyväähän on se, että mulla on vielä aikaa miettiä minkä laitan ykkösvaihtoehdokseni ja parasta se että tehon kurssi valmistaa kaikille taide-aloille, eli ei mun vielä tarviikkaan tietää.

Tässä sitä nyt siis ollaan Maxi Live-verkkokurssin aloittaneena ja osana Tehon bloggaaja tiimiä!
Tervetuloa seuraamaan mun matkaa kohti unelmia.

-Hanna

Fiilikset ekoista kurssiviikoista

Moi! Ekat kurssiviikot on takanapäin ja niistä on jäänyt tosi hyvä fiilis. Oon siis Maxi Live-verkkokurssilla aina maanantaisin ja se on kyllä mulle just sopiva kurssimuoto. Zoomin kautta pääsee jakamaan ajatuksia muiden kurssilaisten kanssa, kysymään
Lue lisää

Minäkö luovalle alalle?

Moikka ja tervetuloa mun ekan blogipostauksen pariin! Aattelin että olisi näin alkuun varmaan ihan paikallaan kertoa millanen tyyppi täällä ruudun toisella puolella kirjoittelee. Eli mä oon Hanna, 22-vuotias seikkailunhaluinen ja iloinen nuori nainen Kotkasta. Mun
Lue lisää