Skip to content

Tehoverkko on Tehon opiskelijoiden virtuaalinen luokkahuone

TEHOVERKKO?

Tehoverkko on opiskelijoidemme oma virtuaalinen luokkahuone, josta löytyvät kaikki kurssiemme opetusmateriaalit, luennot, videokritiikit, tehtävien vinkkivideot ja tietenkin harjoitustehtävät.

Haluatko testata Tehoverkon toimivuutta ja saada Tehon kirjallista palautetta veloituksetta yhdestä tehtävästä? Rekisteröidy ilmaiselle Testaa tasosi -kurssille! 

tehoverkko etäkurssilaisille

Etäkurssilaisille kaikki opetus tapahtuu Tehoverkon kautta. Viikon kurssisisältö tulee saataville maanantaisin, minkä jälkeen voit vapaasti opiskella aihetta katsomalla luennon ja aiheen mahdolliset lisämateriaalit, tekemällä luentoa tukevia lyhyitä tehtäviä, sekä kaksi vaihtoehtoista tehtävää. Tehtävät on tarkkaan suunniteltu sellaisiksi, että ne voisivat olla pääsykoetehtäviä ja niiden suositussuoritusaika on yleensä kolme tuntia. Harjoittelemme siis joka viikko itse aihesisällön lisäksi pääsykoetyyppisten tehtävien tekoa, ja sitä kautta koetilanteessa vaadittavaa luovaa ideointia.

Tehtävien palautus tapahtuu myös Tehoverkkoon. Opettajamme tekevät töistäsi kirjallisen palautteen: arvioimme kuvia pääsykoetehtävien arviointiperusteiden kautta ja perustelemme, minkä arvosanan olisit saanut pääsykoetilanteessa. Kirjallisen arvion saa työstä aina viikon kuluessa, vaikka sen palauttaisi vasta kuukausia tehtävänantojen ilmestymisen jälkeen.

tehoverkko LIVEVERKKO- ja lähiKURSSILAISILLE

Lähikurssilaisille ja Liveverkko-opetuksen opiskelijoille opetus tapahtuu pääosin viikkotunneilla, ja Tehoverkko on opetuksen materiaalipankki. Näet jokaviikkoiset tehtävänannot Tehoverkosta, samoin kuin luentovideon, jos et päässyt omalle tunnillesi luennolle. Lähikurssilaiset palauttavat viikkotehtävänsä omalle tunnilleen, jossa ne arvioi kaksi opettajaa, mutta jos et pääse tunnille tai et ehdi tehdä viikkotehtäviä, voi ne palauttaa myös Tehoverkkoon ja saada töilleen kirjallisen arvion etäkurssilaisten tapaan.

 

Alla kuvakaappaus, josta näet miltä Tehoverkko näyttää oppilaan silmin.