Paint & Wine -työpajat

Paint & Wine: Luo näyttävä teos rennosti nautiskellen

Paint & Wine on hauska luova työpaja, jossa innostavien ja kokeneiden taidekasvattajien johdolla kaikki pääsevät toteuttamaan itseään ja onnistuvat luomaan omannäköisensä ja näyttävän taideteoksen! 

Työpajat pidetään Taidekoulu Teho-Opiston valoisissa ja viihtyisissä tiloissa Kampissa, osoitteessa Fredrikinkatu 61 A 58, tai halutessa yrityksen tai ryhmän omissa tiloissa. Tällöin Työpajaan lisätään pieni lisämaksu matkoista/kuljetuksista.

Työpajan aiheita

Voit valita toteutustavaksi abstraktin maalauksen erilaisin tekniikoin; akvarelli tai akryylitekniikoin tai kolmiulotteisen maalauksen. Innostavat opettajat auttavat  jokaista nauttimaan taiteen tekemisestä ja saamaan onnistumisen elämyksen. Työpajassa osallistujat oppivat abstraktin sommittelun keinoja, erilaisia tekniikoita sekä saavat kotiinviemiseksi itse tehdyn maalauksen.

Työpajan aikana osallistujat pääsevät toteuttamaan laadukkaalle akvarellipaperille näyttävän abstraktin maalauksen, jossa hyödynnetään erilaisia efektitekniikoita tekstuuripintojen luomiseen. Akvarelli-efektitekniikoilla maalaaminen on hauskaa ja luovaa, eikä se vaadi aiempaa osaamista. Näillä tekniikoilla jokainen voi onnistua ja luoda omannäköisensä, näyttävän teoksen!

Työpajan alussa opettaja pitää lyhyen opastuksen abstraktin sommittelun keinoista. Käymme myös läpi työpajassa tarvittavat välineet ja perehdymme tekniikoihin opettajan johdolla. Sen jälkeen onkin aika siirtyä varsinaisen teoksen luomiseen, samalla rennosti seurustellen ja viiniä nauttien!

Työpajan aikana osallistujat pääsevät toteuttamaan akryylimaaleilla canvas-taulupohjalle näyttävän abstraktin maalauksen. Maalauksessa hyödynnetään myös erilaisia efektitekniikoita tekstuuripintojen luomiseen. Akryyleilla maalaaminen ja efektitekniikoiden yhdistely on hauskaa ja luovaa, eikä se vaadi aiempaa osaamista. Näillä tekniikoilla jokainen voi onnistua ja luoda omannäköisensä, näyttävän teoksen!

Työpajan alussa opettaja pitää lyhyen opastuksen abstraktin sommittelun keinoista. Käymme myös läpi työpajassa tarvittavat välineet ja perehdymme tekniikoihin opettajan johdolla. Sen jälkeen onkin aika siirtyä varsinaisen teoksen luomiseen, samalla rennosti seurustellen ja viiniä nauttien!

Työpajan aikana osallistujat pääsevät toteuttamaan massalla ja akryylimaaleilla canvas-taulupohjalle näyttävän kolmiulotteisen maalauksen. Maalauksessa hyödynnetään erilaisia tekniikoita kolmiulotteisten tekstuuripintojen luomiseen. Massalla maalaaminen ja eri tekstuuritekniikoiden yhdistely kolmiulotteisiksi pinnoiksi on hauskaa ja luovaa, eikä se vaadi aiempaa osaamista. Näillä tekniikoilla jokainen voi onnistua ja luoda omannäköisensä, näyttävän teoksen!

Työpajan alussa opettaja pitää opastuksen abstraktin sommittelun keinoista. Käymme myös läpi työpajassa tarvittavat välineet ja materiaalit, sekä perehdymme pinnan luomisen tekniikoihin opettajan johdolla. Sen jälkeen onkin aika siirtyä varsinaisen teoksen luomiseen, samalla rennosti seurustellen ja viiniä nauttien!

Työpajan aikana osallistujat pääsevät toteuttamaan massaa ja mallineita käyttäen upean kolmiulotteisen esineen esimerkiksi tarjoiluastian tai kulhon. Muotoilussa hyödynnetään mallineita muodon aikaansaamiseksi sekä  erilaisia tekniikoita kolmiulotteisten pintojen luomiseksi.  Näiden tekniikoiden yhdistely on hauskaa ja luovaa, eikä se vaadi aiempaa osaamista. Opetettavilla tekniikoilla jokainen voi onnistua ja luoda omannäköisensä, näyttävän esineen!

Työpajan alussa opettaja pitää lyhyen opastuksen materiaalista ja kolmiulotteisen pinnan rakentamisen ja sommittelun keinoista. Käymme myös läpi työpajassa tarvittavat välineet ja perehdymme materiaaliin ja tekniikoihin opettajan johdolla. Sen jälkeen onkin aika siirtyä varsinaisen teoksen luomiseen, samalla rennosti seurustellen ja viiniä nauttien!

varaa paint & wine -työpaja

Paint & wine työpajassa osallistujat pääsevät inspiroitumaan väreistä ja maalaamaan luovuuttaan hyödyntäen omannäköisensä teoksen. Osallistujat saavat nauttia maalaamisen ohella itse tuomiaan tai tilaajan järjestämiä viinejä tai muita virvokkeita (huomioithan, että viini ei sisälly työpajan hintaan). Hinnoittelu perustuu henkilömäärään osaltaan työpajan tarvikkeiden takia. Hinta sisältää arvonlisäveron.

Tilaisuus voidaan järjestää Teho-Opiston valoisissa ja viihtyisissä tiloissa osoitteessa Fredrikinkatu 61 a 58 (ilman lisähintaa), tai asiakkaan tiloissa (kuljetus ja järjestely lisähintaan).