Aihe: Tarinoita Teholta

Ennakkotehtävien palautuspäivämäärät lähenevät. Onko sinulla herännyt kysymyksiä ennakkotehtävien tekemiseen tai hakuprosessiin liittyen? Kaipaatko ammattilaisen vinkkejä onnistuneen kuvan nappaamiseen? Tai haluatko kuulla muilta mielipiteitä ennakkotehtävistä, tämän kevään hakijoilta?

 TEHO-OPISTON ENNAKKOTEHTÄVÄT LIVE

Teho-Opisto järjestää ensimmäistä kertaa ENNAKKOTEHTÄVÄT LIVE-lähetyksen! Siirrä keskiviikkona 27.3. taajuudet Teho-Opiston Instagramin live-lähetykseen, niin kuulet viime hetken ajatukset Teholta ennen ennakkotehtävien palautusta. 

Teho-Opiston Instagramin ENNAKKOTEHTÄVÄ LIVE:ssä keskustellaan eri oppilaitosten luovien alojen, kuten arkkitehtuurin, sisustusarkkitehtuurin ja muotoilun ennakkotehtävistä. Tule kuulemaan opettajien ja tämän vuoden kurssilaisten ajatuksia kevään ennakkotehtävistä ja hakuprosessista.

Opettajillamme on useiden vuosien kokemus luovien alojen valmennuksesta. Näiden vuosien varrella eri alojen ennakkotehtävissä on toistunut tietyntyyppiset tehtävänannot ja aihepiirit. Mutta mitä ennakkotehtävillä halutaan testata, ja miten omilla töillä pystyy erottumaan isoista hakijamassoista? Se selviää, Tehon Instagramissa keskiviikkona 27.3. klo 14-14:30.

Ennakkotehtävät Livessä sinulla on mahdollisuus kysyä ennakkotehtäviin ja hakuprosessiin liittyviä kysymyksiä asiantuntevilta opettajiltamme ja tämän kevään ennakkotehtävien parissa ahertavilta Teholaisilta.

Mitä ikinä sinulla onkaan mielessäsi ennakkotehtäviin tai hakemiseen liittyen, voit lähettää kysymyksiä etukäteen Teho-Opiston Instagramiin yksityisviestillä tai kysyä Instagramin live-lähetyksen aikana, niin saat vastauksen heti.

TEHO-OPISTON ENNAKKOTEHTÄVÄT LIVE
KESKIVIIKKONA 27.3. klo 14-14:30

LÄHETÄ YKSITYISVIESTILLÄ KYSYMYKSIÄ ENNAKKOTEHTÄVIIN LIITTYEN, OPETTAJAMME VASTAAVAT!

Recommended Posts

Kommentoi

Kirjoita hakusi ja paina Enter