Midi + tekniikka

Koko lukukauden kurssilla hiotaan sekä tekniikat, että oma ilmaisu huippuunsa ennen pääsykokeita
#arkkitehdiksi
#maisema-arkkitehdiksi
#rakennusarkkitehdiksi
#sisustussuunnittelijaksi
#muotoilijaksi
#taidekasvattajaksi
#graafiseksi suunnittelijaksi
#vaatesuunnittelijaksi
#kuvataiteilijaksi

early bird
etu 15.12. asti

MIDI + TEKNIIKKA


Ajankohta:
17.1.2022–14.5.2022

Lähikurssin opetusajat:

TEKNIIKKA-kurssin ryhmä (24.1.–28.2.2022):

Ryhmä 1: Ma 9:00 – 17:00

MIDI-kurssin ryhmä (17.1.2022–14.5.2022):

Ryhmä 1: Ma 17:30–20:30
Ryhmä 2: Ti 09:00–12:00
Ryhmä 3: Ti 12:00–15:00
Ryhmä 4: Ke 18:00–21:00 *
Ryhmä 5: To 15:00–18:00
Ryhmä 6: To 18:00–21:00 *

Live-verkkokurssin opetusajat:

MIDI-kurssin ryhmä (17.1.2022–14.5.2022):

Ryhmä 1: Ma 17:30–20:30 *
Ryhmä 2: Pe 09:00–12:00 *
Ryhmä 3: Pe 12:00–15:00

Tekniikka-kurssin ryhmä (24.1.–28.2.2022):
 
Ryhmä 1: La 9:00 – 17:00
 

Ei sopivaa ryhmää? Ota yhteyttä!

* Syksyllä alkanut Maxi-kurssin ryhmä. Sisältö on sama kuin Midin ryhmillä, mutta koska muut opiskelijat ovat harjoitelleet jo puoli vuotta, voi taso olla kovempi.

Hinta: 1390–2990 €

Kurssivaihto­ehdot

  Etäkurssi Lähikurssi
Live-verkkokurssi Takuukurssi

Kenelle

#Arkkitehdiksi #Maisema-arkkitehdiksi #Sisustusarkkitehdiksi #Sisustussuunnittelijaksi #Rakennusarkkitehdiksi #Muotoilijaksi
#Palvelumuotoilijaksi
#Taidekasvattajaksi #Graafiseksi suunnittelijaksi #Vaatesuunnittelijaksi #Kuvataiteilijaksi

Ilmoittaudu tai kysy lisää

Sini Koivisto
040 554 5595
sini@teho-opisto.fi

Tavoitteet

Midi+Tekniikka kurssilla opit ja hiot huippuunsa pääsykokeissa tarvittavat tekniikat, luot persoonallisen tyylin ja kehität vahvan rutiinin ajankäyttöösi. Lisäksi saat hyvän käsityksen ajan hengestä ja tyylistä, mikä on olennaista sisällöltään kiinnostavien töiden suunnittelussa. Harjoittelu on hauskaa ja tavoitteellista, mikä luo vahvan rutiinin ja antaa vankan pohjan menestymiseen kokeiden jälkeisissä opinnoissakin.

Sisältö

Midi+Tekniikka -kurssi koostuu kahdesta osiosta. Alukevään Tekniikka-osiossa keskitytään pääsykokeissa tarvittaviin tekniikoihin, kun taas loppukevään Midi-osiossa kehitetään erityisesti omaa kuvallista ilmaisua ja omaa persoonallista tyyliä.

Keskeisimpiä kokonaisuuksia ovat mm. sommittelu, värit, valon ja varjon käyttö, ihminen, tila ja muotoilu. Mikä tärkeintä, osaamistasi kehitetään ja pidetään yllä läpi koko kevään viikoittaisten tehtävien ja kritiikkien avulla. Pitkä kurssi ja säännöllinen harjoittelu varmistavat taitojen syvemmän omaksumisen sekä kehittää vankan tuntemuksen töiden kiinnostavasta sisällöstä.

Pääsykoetehtävät on ihan oma kuvallisen ilmaisun lajinsa. Niissä pärjääminen vaatii harjoitusta, vaikka olisi jo teknisesti taitava piirtäjä. Vaatii toistoja, että oppii tekemään kuvia ja malleja, jotka vastaavat pääsykoetehtävien tehtävänantojen annettuihin arvosteluperusteisiin tarkasti.

Opetus

Midi+Tekniikka-kurssilla on yhteensä 21 opetuskertaa, jotka sisältävät neljä 45 minuutin opetustuntia. Lähiopetusta on siis 108 opetustuntia, joka jakautuu kotitehtäväkritiikin, luentojen ja harjoitustöiden kesken. Kurssi sisältää myös pääsykoesimulaatioita, joilla testaat osaamisesi ja harjoittelet ajankäyttöä ja paineen alla työskentelyä koetilanteessa. Opetuskerran aikana opiskellaan tunnin aihealue ja harjoitellaan pikatehtävillä. Kotitehtävinä tehdyistä pääsykoetyyppisistä tehtävistä pidetään kritiikki ja ne arvioidaan kuten oikeat pääsykoetehtävät, jolloin opit oman työsi lisäksi muiden oivalluksista.

Midi+Tekniikka-kurssi sopii henkilölle, joka haluaa käyttää kevään tiiviiseen harjoitteluun ja todella panostaa opiskelupaikan saamiseen.

Suositeltavat erityiskurssit kurssin oheen

Midi+Tekniikka-kurssin sisältö soveltuu kaikille visuaalisten alojen hakijoille. Kurssia voi räätälöidä omasta hakukohteesta riippuen erityiskursseillamme.

Kaikille, jotka hakevat ennakkotehtäviä vaativiin hakukohteisiin, suosittelemme voimakkaasti ENNAKKO-kurssia. Ennakkotehtävillä karsitaan jopa 75% hakijoista, joten on todella tärkeää, että ymmärtää, millaisia ennakkotehtävien kannattaa olla.

DIGI-kurssi on suunnattu erityisesti graafisista aloista kiinnostuneille ja muillekin, joita kiinnostaa omien ennakkotehtävien työstäminen digitaalisesti. Yhä useammalle alalle haettaessa voi ennakkotehtäviä tehdä joko kokonaan tai parannella digitaalisesti. DIGI-lisäkurssilla käydään läpi digitaalisen kuvanteon perustekniikoita ja ilmaisua. Opit mm. taittoa, kuvankäsittelyä ja digitaalista piirtämistä.

Jos kuvan tekemisen taitosi on täysin ruosteessa, suosittelemme PIIRTÄMISEN PERUSTEET-kurssia, joka kehittää tilallista hahmotuskykyä ja silmän ja käden yhteistyötä pääsykoetehtäviä vaativalle tasolle.

Jos haet ulkomaille opiskelemaan, on PORTFOLIO-kurssi sinulle hyödyllinen. Hyvän portfolion koonti on erittäin tärkeää, koska portfoliolla on näissä hauissa usein todella suuri rooli!

KURSSIn suoritustavat

Miten koronavirus vaikuttaa opetukseen?

Jatkamme normaalisti lähiopetuksessa kevätkaudella 2022. Seuraamme kuitenkin viranomaisten suosituksia, ja tarvittaessa järjestämme opetuksen verkon yli.

Etä- ja liveverkkokurssien opetukseen eivät mahdolliset koronarajoitukset aiheuta muutoksia.

Teho-Opistolla on järjestetty etäopetusta verkon yli jo vuodesta 2009 ja pitkä kokemus takaa, että mahdollisista rajoituksista huolimatta saat parhaat mahdollisuudet onnistua pääsykokeissa. Pandemiasta huolimatta teemme kaikkemme, jotta saat parhaat mahdollisuudet onnistua pääsykokeissa ja pahoittelemme poikkeustilanteen tuomia rajoituksia.

kurssivaihtoehdot

Teholla voit opiskella joustavasti joko lähikurssilla tai etäopetuksessa. Tutustu alla kurssivaihtoehtoihimme.

Varaa paikkasi kurssilta nyt! early bird -hinnat voimassa 15.12. asti

Mitä kurssin käyneet sanovat

Santtu-Hyvarinen
Santtu Hyvärinen
Teho-Opistolla hinta-laatusuhde on paras verrattuna vastaaviin muihin taidealojen valmennuskursseihin.
Santtu Hyvärinen
Arkkitehtuurin kandidaatti, Oulun yliopisto
Mindele-Grant
Mindele Grant
Kurssin suurimmat hyödyt minulle olivat kotitehtävät ja niiden kritiikit, niiden myötä opin käyttämään koeajan tehokkaasti.
Mindele Grant
Sisustusarkkitehtuuri, Aalto-yliopisto
Mia-Pikkarainen
Mia Pikkarainen
Kurssilla oli hyvä yhteishenki ja kurssikerrat olivat poikkeuksetta viikon kivoimpia hetkiä!
Mia Pikkarainen
Arkkitehtuuri, Aalto-yliopisto

Teho lukuina

70% oppilaistamme ovat saaneet haluamansa opiskelpaikan (vrt. 10% muut pyrkijät).
0 / 10
Tehon kouluarvosana (keskiarvo palautteessa)
0 %
Kurssilaisista suosittelisi Tehoa kavereilleen (2013–2016)
0 +
Valintakokeissa hyväksytyt Teholaiset 2009–
0 %
Opiskelijoistamme sai haluamansa opiskelupaikan