Aihe: Ajankohtaista, Tarinoita Teholta

Teho-Opiston ovet ovat tämän lukuvuoden osalta sulkeutuneet. Pääsykoeurakka on saatu finaaliin. Nyt on aika juhlia huikeaa opiskeluvuotta, kesää, pääsykokeita ja uusia alkuja!

Teho-Opistolla vietettiin ansaittuja päätösbileitä. Teeman mukaisesti myös näissä bileissä vaadittiin hieman luovuutta, sillä grillaaminen sisäpihalla ei ollut talkkarin mieleen. Onneksi Kimmo keksi nopean ratkaisun ja kaikki pääsivät nauttimaan herkullisista hodareista.

Päätösbileet

Sisäpihalla jaettiin fiiliksiä ja kokemuksia pääsykokeista. Sekä opiskelukaverit että opettajat olivat kiinnostuneita kuulemaan, millaisia tehtäviä eri alojen pääsykokeissa oli tänä keväänä kehitelty, ja miten niissä oli suoriuduttu. Tunnelma oli pääosin helpottunut ja monella oli jäänyt pääsykokeista positiiviset fiilikset.

Hodareiden jälkeen porukka kapusi tänä keväänä viimeisen kerran ne – aina yhtä loputtomalta tuntuvat –Tehon portaat. Perinteinen alkulämmittely neloskerrokseen on saanut hengityksen kiihtymään ja hikikarpalot nousemaan ennen tuntien alkua. Kevään mittaan on kehittynyt niin pääsykokeissa tarvittavat taidot kuin porrastreenin myötä varmasti kuntokin!

Päätösbileet

Oli mahtavaa nähdä teitä kaikkia <3 tämä vuosi on ollut ihan huippu! Olemme nähneet teidän onnistumisia ja vähän heikommin menneitä suorituksia, luovaakin luovempia ideoita ja huimia kehityspolkuja. Jokainen teistä on näyttänyt, että teistä kaikista löytyy potentiaalia!

Tehon opiskelijoiden yhteishenki huokui näissäkin bileissä. Opiskelijat ovat kulkeneet matkan kohti pääsykokeita yhdessä, toisiaan tukien. Toiset tapasivat ensimmäisen kerran jo syksyn Maxi-kursseilla ja osa ehti tulla tiiviiksi porukaksi myös kevään lyhyempien kurssien aikana.  Onnellisin ja haikein mielin suljemme Tehon ovet ja siirrymme kesälomille – ja jännittämään tuloksia. Parin viikon päästä monet teistä saa iloisia uutisia ja kova työ palkitaan! 🙂

KIITOS JA KUMARRUS!

Recommended Posts

Kommentoi

Kirjoita hakusi ja paina Enter

Valmennuskurssi ylioppilas