Aihe: Ajankohtaista, Kurssit, Meininki, Netan blogi, Tarinoita Teholta

Heissan! Nyt on taputeltu pieni tauko kurssilta ja on taas aika jatkaa hommia kurssin parissa. Ihan ok oli ottaa vähän taukoa pääsykoe jutuista ja keskittyä välillä muihin hommiin. Nyt on taas motivaatiota ja energiaa pakattuna keväälle, sillä sitä tarvitaanki, nimittäin enää vajaa kuukausi niin ennakkotehtävät julkaistaan. Alkaa jo olla vähän jännittävä fiilis! Tässä postauksessa kerron hieman puuhailuistani maxi-kurssin tauon ajalta sekä matematiikan opiskelusta!

Matematiikkaa 📐📝

Tosiaan olen päässyt nyt hommailemaan kunnolla matiikan parissa. Viime viikolla alkoikin matiikan kertaus -kurssi Oulun Aikuislukiolla. Ja tällä viikolla pääsen myös Geometria kurssin pariin. Otin kursseja Aikuislukiolta ihan sen takia, että pääsen treenailemaan laskemista ihan kunnolla ja oppisin käyttämään sähköisessä yo-kokeessa tarvittavaa ohjelmaa, sillä olen niitä jotka kirjoittivat vielä matematiikan paperille. Onneksi kuitenkin arkkitehti matematiikan koe on vielä paperillisena! Lisäksi aion kirjoittaa matiikan uudelleen nyt keväällä. Se toivottavasti antaa lisää boostia arkkitehtimatematiikan kokeeseen. En ole koskaan ollut  mikään mestari matiikassa mutta viime keväänäkin matiikan kokeen suoritin, niin toivottavasti myös tänä keväänä. Toivotaan, että hyvä tahti ja tsemppi myös matemaatikan opiskelussa säilyy koko kevään. Tsemppiä kaikille myös matiikan osalta!

Rentoa maalailua ja fiilistelyä 🎨👩‍🎨

Aika joulun jälkeen on mennyt aikalailla töitä tehdessä ja reennaillessa. Sekä hieman maalaillen rennoin ottein. Olen pyrkinytkin nyt tauon aikana ottamaan hieman tilaa kurssi hommista, että motivaatiota ja energiaa kertyisi kevättä varten. Pidimmekin oikein hauskan ja rennon maalailu illan poikaystäväni kanssa. Otettiin vanha pääsykoe tehtävä, jonka aiheena oli ihminen ja puu. Kuva työstä on alhaalla. Tarkoitus olikin ettei mitään paineita vaan rennoin fiiliksin tehdään. Hauskaa oli! Mutta tosiaan ylihuomenna keskiviikkona jatkuu maxi-kurssi ja päästään taas tosi toimiin! Olen niin kiitollinen, että lähdin mukaan tälle kurssille. Aikaa pääsykokeisiin on, eli on hyvä tovi vielä oppia uutta! Kalenteri on taas pikku hiljaa saanut täyttöä ja on taas aika suunitella tarkemmin minne ehtii ja mitä ehtii tehdä. Pyrin olemaan rennoin fiiliksin läpi kevään ja tehdä parhaani, toivotaan, että se riittää ja kova työ palkittaisiin. Ihanaa kurssin jatkoa kaikille maxi- kurssilaisille ja tervetuloa teholle uudet midi-kurssilaiset! 🥰

~ Netta

 

 


Onhan kaikki luovien alojen pääsykokeissa vaadittavat pääsykoetekniikat erinomaisesti hallussa? Pääsykokeisiin valmistautuminen on pitkäjänteistä hommaa ja nyt onkin aika ottaa intensiivinen loppukiri! Teho-Opiston intensiivi-kurssilla pääset kertaamaan kaikki luovien alojen pääsykokeissa tarvittavat tekniikat alan ammattilaisten kanssa, kehittämään omaa persoonallista tyyliäsi sekä saamaan rutiinia pääsykoetehtävien tekemiseen. Kurssilla käydään läpi pääsykokeiden kannalta keskeisimmät asiat sommittelusta, väreistä, esitystekniikasta, ihmisestä, tilasta ja muotoilusta.

 

Recommended Posts

Kommentoi

Kirjoita hakusi ja paina Enter

Eeva Jokinen opettaa muotoilua Teho-Opistossa