Aihe: Kurssit

Oletko jo tutustunut Teho-Opiston kurssitarjontaan? Tuntuuko siltä, että omat aikataulut eivät pysty joustamaan haluamasi kurssin mukaan? Ei hätää, nyt Teho-Opiston kursseille voit osallistua kotisohvaltasi, toimistosta tai vaikkapa matkoilta – mistä vain!

 

Tiesitkö, että kaikki Teho-Opiston kurssit voi suorittaa nyt myös etäkurssina!

Oletko suunnitellut hakevasi arkkitehtuurin, sisustusarkkitehtuurin, muotoilun tai jollekin muulle taidealalle? Teho-Opisto on Suomen ainoa taidealoihin erikoistunut valmennuskurssi, josta vuosittain hurjat määrät aloittavat opintonsa unelmiensa opiskelupaikoissa.

Jos matka Helsingin keskustassa sijaitseviin tiloihimme ei kerta kaikkiaan ole viikoittain mahdollista, tai koet muuten kotona, matkoilla tai muuten vaan omassa rauhassa työskentelyn paremmaksi vaihtoehdoksi, voit valita suoritettavaksi minkä tahansa kurssimme etäkurssina.

Etäkurssilla saat yhtä kattavan valmennuksen kuin lähikursseillamme, sillä valmennus toteutetaan vuorovaikutteisessa luokkahuoneessa Teho-Opiston ammattitaitoisen opettajan johdolla. Saat kaiken lähikursseilla hyödynnettävän materiaalit; tehtävät, arvostelut ja palautteen sekä kuulet kaikki tunnilla käytävät keskustelut opettajien ja oppilaiden kanssa. Nyt valmistautuminen on enää riippuvaista sinusta itsestäsi!

Mitä etävalmennuskurssi pitää sisällään?

  • Kattavan teoriapaketin 
  • Kritiikkiä ammattitaitoisilta opettajiltamme
  • Henkilökohtaisen palautteen tehtävistäsi
  • Pääsyn Teho-Opiston kurssilaisten ryhmään, jossa näet kaikkien kurssilaisten tekemät työt ja lukemaan arvostelut
  • Mahdollisuuden suorittaa kurssin myös omaan haluamaasi tahtiin

 

Mikäli haluat tutustua Teho-Opiston laajaan valikoimaan eri mittaisia valmennuskursseja, löydät ne alla olevasta linkistä.

 

 

Pekan kokemukset etäkurssista

”Mielestäni etäkurssi sujui hyvin ja suoritustapa oli tarpeeksi joustava. Vaihdoin täysipäiväisen työni nelipäiväiseksi työviikoksi valmennuskurssin ajaksi, jotta ehdin yleensä la-ma välisenä aikana tehdä tehtäviä. Kurssin ohjeet olivat selkeät ja sen suorittaminen etänä sujui vaivatta. Valmiista töistä laitettiin kurssin opettajille valokuvat, ja niistä sai sitten piakkoin palautetta.

Hyödyin kurssista valtavasti, sillä siinä tuli harjoiteltua eri tyylisiä töitä ja tehtäviä, mitä en itsenäisesti olisi tehnyt. Itsenäisesti en olisi tiennyt mistä aloittaa, mutta kurssi sai minut harjoittelemaan tarpeeksi, koska tehtävät piti palauttaa. Tehtävistä tullut palaute oli myös hyödyllistä, koska sitten tiesin miten parantaa ensi kerralla ja omakin huomio kiinnittyi siihen, mitä niistä oli jäänyt puuttumaan.

Koen, että pääsykokeen kannalta kurssi oli hyvin antoisa, sillä siellä tuntui, että olin kurssilla jo tehnyt hyvin samantyyppisiä tehtäviä, joten ideointi oli helpompaa, kuin mitä se olisi ilman valmennuskurssia ollut. Voin lämpimästi suositella Tehon valmennuskurssia kaikille taiteiden aloille hakeville! ”

– Pekka Vottonen – Etäkurssilainen Maxi-kurssi 2018-2019 –

 

Tutustu Tehon laajaan kurssivalikoimaan ja valitse sieltä juuri sinulle sopivin kurssi etänä suoritettavaksi! 

 

 

  

Recommended Posts

Kommentoi

Kirjoita hakusi ja paina Enter

ennakkotehtävät