Skip to content

Oletko sinä seuraava TEHO-BLOGGAAJA tai TEHO-VLOGGAAJA?

Miltä kuulostaisi ilmainen valmennuskurssi arkkitehtuurin, muotoilun tai minkä tahansa muun taidealan opintoihin? Nyt sinulla on mahdollisuus, jota ei kannata ohittaa! Voit nimittäin hankkia itsellesi opiskelupaikan bloggaamalla tai vloggaamalla Tehon Maxi-kurssilta!
Teho-Opisto valmentaa tulevaisuuden design-osaajia arkkitehtuurin, muotoilun ja taiteen aloille. Haemme nyt opiskelijabloggaajaa tai -vloggaajaa kertomaan harjoittelun hauskuudesta, valmistautumisen vaikeuksista ja pääsykokeiden paineista – aidosti ihan koko hakuprosessista!
Jos sinulla löytyy taidealoilla vaadittavan luovuuden lisäksi halua kirjoittaa, kertoa tarinoita tai tehdä lyhyitä videoita, olet juuri meidän etsimämme tyyppi! Tämän lisäksi toivomme aitoa motivaatiota treenata valmennuksessamme sekä rohkeutta kertoa omasta valmistautumisesta kaikkine onnistumisineen ja haasteineen Tehon blogissa kuvin ja sanoin ja/tai videoin.

Miten homma oikein toimii?

Käyt Maxi-kurssia yhdessä muiden kurssilaisten kanssa ja valmistaudut kevään pääsykokeisiin. Jokaisella kurssikerralla opettajamme pitävät luennon eri teemasta ja pääset treenaamaan laajasti erilaisia pääsykoetyyppisiä tehtäviä. Matkalla kohti pääsykokeita herää varmasti monenlaisia fiiliksiä ja ajatuksia, niin kurssilla kuin omalla ajalla treenatessakin. Ja niistä me haluamme kuulla!
Kirjoitat tai kuvaat kerran viikossa Teho-Opiston blogiin ja sosiaalisen median kanaviin omia ajatuksiasi valmistautumisestasi kohti kevään koitosta. Tähän työhön ei ole valmista sabluunaa, joten saat vapaat kädet tehdä siitä itsesi näköisen! Toiveemme on saada sisältöä säröineen, jossa aitous on tärkeämpää kuin kiillotetut videot tai juuri oikein kirjoitetut tekstit.
Lyhyesti ja ytimekkäästi: Et siis maksa Maxi-kurssista mitään, vaan treenaat säännöllisesti ammattitaitoisessa valmennuksessamme ja jaat tarinasi muille luovien alojen opiskelusta haaveileville.

Näin haet!

Lähetä rohkeasti oma hakemus, portfolio, blogi, youtube-kanava tai mikä tahansa työnäyte osoitteeseen: sini@teho-opisto.fi
Hakemus voi olla simppeli tai monimuotoinen, virallinen tai epävirallinen – kunhan kerrot siinä, kuka olet ja miksi juuri sinut tulisi valita meidän ensi vuoden TEHO-bloggaajaksi tai TEHO-vloggaajaksi?
Hakuaika päättyy keskiviikkona 11.9.2019. Älä missaa tätä mahdollisuutta, vaan hae rohkeasti mukaan!
 

Katso myös aiempien vuosien bloggaajiemme blogit:

Teho opiskelija-bloggaajat

OLETKO SINÄ SEURAAVA?

Arkkitehtuuri pääsykoeuudistus

Arkkitehtuurin pääsykoeuudistus 2020

Arkkitehti- ja maisema-arkkitehtikoulutuksen pääsykokeet muuttuvat keväällä 2020. Muutoksia on tiedossa pääsykoepäivissä, matematiikan ja luonnontieteiden kokeen korvattavuuksissa sekä yhteisvalinnan pisteytyksissä. Edelleen

Lue lisää »