Skip to content

Miksi mun ennakkotehtävät ei menneet läpi? Kysy opettajilta!

Pysähtyikö matka kohti unelmien opiskelupaikkaa ennakkotehtävävaiheeseen? Älä huoli! Me Teho-Opistolla haluamme auttaa sinua saavuttamaan unelmiesi opiskelupaikan jo seuraavalla hakukerralla! Nyt sinulla onkin mahdollisuus kysyä ammattitaitoisilta opettajiltamme, mitä ennakkotehtävissä olisi voinut tehdä toisin ja napata heidän arvokkaat vinkkinsä seuraavaa hakukertaa varten – ilmaiseksi!

Paras tapa aloittaa valmistautuminen seuraaviin hakuihin on saada ammattimaista palautetta aikaisemmista töistä. Alla olevan lomakkeen kautta pääset lähettämään kuvat ennakkotehtävistäsi ja kuulemaan opettajiemme arvion itse työstä ja mahdollisista hylkäysperusteista. Kerrothan myös mille alalle tai mihin kouluun olit hakemassa niin osaamme antaa yksityiskohtaisempaa palautetta. Opettajamme ovat sinuun yhteydessä sähköpostitse noin viikon kuluessa.

Epäselvyyksien välttämiseksi, liitäthän aina vain yhden hakukohteen ennakkotehtävät samaan viestiin.  Jos siis hait useampaan kouluun, lähetä jokaisen hakukohteen ennakkotehtävät erikseen omina viesteinään. 

kYSY OPETTAJILTA

SAA PALAUTETTA AMMATTILAISILTA!

Saat ennakkotehtäviisi palautetta Teho-Opiston opettajilta, jotka ovat alansa palkittuja asiantuntijoita ja koulutettuja opettamisen ammattilaisia. Heitä kaikkia yhdistää vankka arkkitehtuurin, muotoilun ja taiteen osaaminen sekä korkea kunnianhimo opetuksen laadun suhteen. Älä siis ohita mahdollisuutta saada arvokasta palautetta ennakkotehtäviisi!

Katse kohti tulevaa!

Pääsykoeuudistuksen myötä ennakkotehtävien merkitys opiskelijavalinnassa on noussut. Ennakkotehtävillä karsitaan koulutusohjelmasta riippuen yli puolet, jopa yli 80% hakijoista, ja tehtävät ovat laajoja ja vaativia. Älä siis huoli, jos ennakkotehtävät eivät tällä kerralla menneet läpi. Ole ylpeä itsestäsi ja muista, että kova työ ei ikinä mene hukkaan! Käännä katse rohkeasti kohti seuraavia hakuja, sillä ensi kerralla onnistut varmasti!

Varmista pääsy unelmiesi opiskelupaikkaan!

Luovan ilmaisun kehittyminen vaatii pitkäjänteistä harjoittelua ja jatkuvaa palautteen saantia, jota koko lukuvuoden kestävä Maxi-kurssi tarjoaa tehokkaalla tavalla.

Maxi-kurssi on suosituin kurssimme eikä suotta – kurssilaisista suurin osa läpäisee ennakkotehtävät sekä pääsykokeet ja saa tavoittelemansa opiskelupaikan. Ilmoittaudu mukaan kurssille ja nappaa unelmiesi opiskelupaikka jo seuraavalla hakukerralla!
Miksi arkkitehtuuri alana kiinnostaa?

Rakennusarkkitehdin koulutus

Rakennusarkkitehdit valmistuvat ammattikorkeakoulusta ja työskentelevät monissa samankaltaisissa työtehtävissä, kuin arkkitehdit. Rakennusarkkitehdin koulutus antaa valmiudet toimia rakennussuunnittelijana monipuolisissa projekteissa sekä asiantuntijana

Lue lisää »