Skip to content

Mitä olet aina halunnut oppia piirtämään? Katso opetusvideot!

Me kysyimme, te vastasitte! Teho-Opiston someseuraajat saivat kommentoida, mitä he ovat aina halunneet oppia piirtämään ja hyviä kommentteja tulikin vyöryen! Oli kyse sitten ihmisistä, eläimistä, vedestä, karvoista, sumeista taustoista tai metsästä, Tehon huippuope, Kuvataitelija ja Kuvataidekasvattaja, Heini Lindvall, teki niistä videotutoriaalit! Katso videot ja opi sinäkin!

 

vettä ja karvaa

Kommenteissa yksi suosittu aihe oli erilaisten tekstuurien ja pintojen piirtäminen. Näistä kiinnostavimpia tuntuivat olevan elementtinä vesi ja erilaiset karvatekstuurit, kuten hiukset ja turkki. Katso videoilta, miten piirretään vettä ja karvaa! 

Katso video
Katso video

Puita, metsää ja sumeaa taustaa

Sumean taustan avulla saadaan maalaukseen syvyyttä. Taustan piirtäminen onkin mielenkiintoinen aihe ja sitä kommenteissakin pyydettiin. Myös metsikön ja puiden piirtäminen nousi selkeästi esiin kommentoijien keskuudessa. Videoilla Heini näyttää, kuinka sumea tausta on mahdollista toteuttaa ja hyödyntää samanlaista tekniikkaa myös tunnelmallisen metsikön maalaamiseen!

Katso video
Katso video

ihmisiä ja eläimiä

Kommenttien perusteella ylivoimaisesti suosituimpia piirrustusaiheita olivat eläimet ja ihmiset. Eläintä piirtäessä kannattaakin ensin ajatella sille ominaisia kolmiulotteisia ja geometrisiä mutoja, joiden päälle aletaan hahmottamaan tunnistetavia piirteitä. Ihmisen piirtämisessä on puolestaan hyvä harjoitella hieman anatomiaa!

Katso video
Katso video

tule heinin inspiroivaan oppiin!

Supersuosittujen videotutoriaalien takana on taiteen maisteri, kuvataiteilija & kuvittaja Heini Lindvall. Heini on myös yksi Teho-Opiston huippuopettajista, jonka hellässä ohjauksessa jokainen oppilas vahvistaa teknistä osaamistaan ja löytää oman suuntansa ja tyylinsä takuuvarmasti. 

Kävi itse Teho-Opiston kurssin vuonna 2011, jota ennen olin pyrkinyt muutamiin taidekouluihin tuloksetta. Vasta lukukauden kestäneen valmennuskurssin käytyäni minulle avautui opiskelupaikka, ensin Pekka Halosen akatemiassa ja vuotta myöhemmin Aalto-yliopistossa.

 

Maxi-kurssi alkaa 9.9.2024!

Heini toimii vastaavana opettajana myös supersuositulla, koko lukuvuoden kestävällä MAXI-kurssilla. Ilmoittaudu sinäkin mukaan Suomen kattavimmalle luovien alojen valmennuskurssille ja tule Inspiroivien ammattilaisten oppiin!