Skip to content

My Day – Harmaata ja värejä

Helou! Pitkästä aikaa vlogia! Mun alkuvuosi on ollut kiireinen, jolloin oon joutunut vähän karsimaan kuormaa arkipäiviltä. Onneksi mennään kevättä kohti ja valon määräkin alkaa lisääntyä, se piristää <3 Kevään ennakkotehtävätkin on julkaistu, joten sekin motivoi taas lisää tekemään harjoituksia. Vaikka ulkona on vielä harmaata, tässä vlogissa harjoitellaan värien käyttöä Tehon harjoitustehtävien avulla!

Minkälaisilla töillä menestyy pääsykokeissa?


Luovien alojen pääsykokeille on tavallista, että samantyyppiset pääsykoetehtävät toistuvat vuosittain pienellä twistillä. Kaikki Teho-Opiston kurssitehtävät onkin kehitetty aikaisempien vuosien ennakko-ja pääsykoetehtävien pohjalta. Tekemällä kaikki tehtävät, saat vankan rutiinin pääsykokeisiin ja opit ymmärtämään mitä eri alojen pääsykoetehtävissä haetaan.

Rutiinin ja tekemisen lisäksi saat kursseilla korvaamatonta henkilökohtaista ohjausta ja ammattilaisten kommentteja oman tekemisen kehittämiseksi. Maksimoi mahdollisuutesi onnistua pääsykokeissa ilmoittautumalla kurssillemme!Tällainen on Teho-Opisto!

Moikka ja hyvää alkanutta vuotta! Käyn Teho-Opiston MAXi-Kurssia etänä, mutta Tammikuussa kävin pitkästä aikaa Teho-Opistolla paikan päällä. Ajattelin samalla näyttää

Lue lisää »