Skip to content

Tällainen on Teho-Opisto!

Moikka ja hyvää alkanutta vuotta! Käyn Teho-Opiston MAXi-Kurssia etänä, mutta Tammikuussa kävin pitkästä aikaa Teho-Opistolla paikan päällä. Ajattelin samalla näyttää teille, missä Teho-Opisto tarkalleen sijaitsee ja miltä siellä näyttää! Tuu mukaan!

Missä Teho-Opisto sijaitsee?

Tehon tilat sijaitsee ihan Helsingin keskustassa Kampin vieressä, osoitteessa Fredrikinkatu 61 A58. Tänne pääsee todella helposti julkisilla, esim. ratikkapysäkki on aivan vieressä!

Miltä Teho-Opistossa näyttää?

Tehon tilat on avarat ja valoisat. Värimaailma on rauhallinen ja tunnelma kotoisa. Huonekasvit tuo ihanaa piristystä – Täällä on aina lämmin ilmapiiri! <3

Treenaamaan yhdessä?


Pääsykokeisiin valmistautuminen on raskas prosessi ja välillä voi tuntua, ettei itse tiedä mitä töissään voisi enää parantaa. Töitään kannattaakin rohkeasti näyttää muille, sillä subjektiivisen arvioinnin saaminen on ensisijaisen tärkeää kehittymisen kannalla. Teho-Opiston valmennuskursseilla saat jatkuvasti ammattilaisten palautetta töistäsi, jonka avulla kehityt harppauksin. Aloita matkasi kohti unelmien opiskelupaikkaa Teho-Opiston tukemana!