Aihe: Tarinoita Teholta

Syksyn yhteenveto

Moikka taas! Olen kirjoitellut paljon aika informatiivisiakin postauksia viime aikoina ja ajattelin, että nyt olisi hyvä aika summailla yhteen koko syyslukukauden fiilikset. Syyslukukausi Teholla meni aivan älytöntä vauhtia, tähän tietenkin vaikuttaa se, että hoidin samalla sekä pääsykoeprosessia eteenpäin että opiskelin täysipäiväisesti. Niin kuin tiesin jo kesällä koulupaikan vastaanottaessani, syksy ei ollut helppo. En kuitenkaan olisi ikinä arvannut, kuinka paljon opiskelu toi tehtävää, mutta kaikesta selvittiin! Sen ainakin opin oman kokemuksen kautta, että AMK-opiskelu ei todellakaan ole yhtään helppoa! Viimeisellä viikolla ennen isoja palautuksia vietettiin aikaa jopa kellon ympäri koululla, mutta koska oma intohimoni on aina ollut arkkitehtuuri, sen teki todella mielellään. Antoisa syksy siis takana!

Useat ihmettelivät omaa jaksamistani sekä Teho-opiston että opiskelun kanssa, mutta kuten olen aikaisemminkin kertonut, auttoi aikatauluttaminen tähän kaikista eniten. Missään kohtaa ei tullut mieleenkään luovuttaa toisen kanssa, pari Tehon tehtävää jäi kuitenkin rästilistalle syksyn jälkeen, mutta se nyt ei maailmaa kaada. Onneksi rästejä voi palauttaa silloin, kun itselleen sopii! 

Teholla opiskelusta tuli tosissaan vapaa-aikaa minulle, ja oli ihana päästää oma luovuus aina valloilleen pitkän koulupäivän päätteeksi. Kokonaisuutena selvisin siis syksystä oikein hyvin, ja olen mielettömän kiitollinen omasta tilanteestani. Keväästä ei tule ainakaan yhtään sen helpompi, mutta hyvällä aikatauluksella ja “ajankäyttö”-postaukseni vinkeillä siitäkin varmasti selvitään! 

Tuntuuko sinusta siellä ruudun toisella puolella siltä, että haluaisit saavuttaa omia tavoitteita, mutta aloittaminen pelottaa? Jos kyseessä ovat esimerkiksi ammatinvalintakysymykset, suosittelen rohkeasti menemään kohti omia unelmia. En minäkään olisi arvannut hieman yli puoli vuotta sitten, että kohta olen opiskelemassa unelmieni alaa. Toivon että päättäväisyydelläni saan jaettua motivaatiota myös sinne puolelle ruutua ja uskallatte tavoitella omia unelmianne täysillä! Aina matka ei ole helppo eikä suoraviivainen, kuten minulla kovasta yrityksestä huolimatta matkaan tuli lisämutka, mutta päätepiste on varmasti kaiken sen arvoista ♥︎ Ihanaa ja motivoivaa viikkoa just sulle!

Recommended Posts

Kommentoi

Kirjoita hakusi ja paina Enter

ystävänpäivä