Aihe: Jessen blogi, Meininki, Tarinoita Teholta

Hei! Tässä olisi lyhyt ja ytimekäs katsaus viime viikon torstaina pidettyihin Teho-Opiston tutustumisbileisiin. Ajattelin piipahtaa siellä työpäivän jälkeen ja katsoa millainen meininki oli. En oikein tiennyt mitä odottaa, mutta olen iloinen, että päätin mennä.

Ajattelin alkuun, että kyseessä olisi huomattavasti pienemmät kekkerit ja olin epävarma siitä, kuinka moni kurssilainen tulisi loppujen lopuksi paikalle. Ennakkoluulot murenivat kunnolla, mutta hyvällä tavalla. Keskustelujen äänet raikasivat hyvin portaikkoon, kun kapusin paikalle. Ihmisiä oli saapunut paljon enemmän tutustumisiltaan, kuin kuvittelin. Juomaa ja naposteltavaa löytyi hyvin ja tunnelma oli katossa!

 

 

Illan aikana pääsin keskustelemaan monenlaisten ihmisten kanssa useista eri aiheista. Opettajien kanssa oli kiinnostavaa keskustella ja saada esimerkiksi katsausta siihen, millaista opiskelu voi olla eri kaupungeissa. Paikalle oli tullut paljon porukkaa niin pidemmän matkan takaa, kuin lähemmiltä paikkakunnilta, mutta siitä huolimatta melkein kaikki olivat uusia naamoja. Oli todella mukavaa tavata myös kaikkia muita Teholaisia, keitä ei omalla lähikurssilla näe.

 

Teho-Opiston opettajia:                                          Teho-Opiston sangriaa (nam): 

 

 

Tärkeänä huomiona haluaisin nostaa esiin tutustumisillan huikean ilmapiirin. Ihmiset olivat innokkaita tutustumaan toisiinsa ja kaikilla vaikutti olevan hauskaa! Tehon ensimmäiset bileet olivat kaiken kaikkiaan erittäin hyvä kokemus ja odotan innolla tulevia pikkujouluja!

 

 

 

 

 

 

 

Instagram: @tehoopisto @jesservaus

 

 

Recommended Posts

Kommentoi

Kirjoita hakusi ja paina Enter