Skip to content

Nyt kolahti ja lujaa! – Kokemuksia Teho-Opistosta

Teho-opistolla tsempataan toisia, itketään ja nauretaan yhdessä! Vuosittain järjestämme Teho-Opiston opiskelijoille palautekyselyn, johon opiskelijat voivat vastata anonyymisti. Palautelomakkeen lopussa on myös kohta, johon opiskelijat voivat omin sanoin lähettää terveisiä tai antaa meille risuja ja ruusuja! Kaikki kommentit ovat kultaakin arvokkaampia, mutta yksi niistä kolahti tänä vuonna – ja lujaa!

“Tehon kurssi on ollut elämäni paras sijoitus itseeni. Aloitin kurssin täysin nollasta. En ollut piirtänyt kunnolla yms noin 15 vuoteen. Tämän 15 vuoden aikana kilpaurheilin, tein yhden tutkinnon ja aloitin työelämän. Koko tämän ajan ajattelin, että innostuksestani taidealoihin on täysin turhaan. Päätin kuitenkin rohkaistua ja seurata tunnetta. Googlasin ja ilmoittauduin kurssille. Voin vain kiittää teitä kaikki kurssiopet. Teidän ansiosta opin uutta ja sain vanhan rakkaan harrastukseni taiteen parissa takaisin. Sen lisäksi teitte mahdolliseksi sen, että pääsin jatkoon arkkitehtuurin kokeessa ja onnistuin suorittamaan omalle tasolleni myös suunnittelukokeessa. Kurssin ansiosta olen ollut paljon onnellisempi ihminen viimeisen vuoden aikana ja löytänyt jotain mitä olin kadottanut.”

Tuntematon Teholainen

Me Teholla teemme töitä täydestä sydämestä ja tällainen palaute jos mikä sitä sydäntä vasta lämmittääkin. Meille on äärimmäisen tärkeää kuulla niin onnistumisista, kuin epäonnistumisistakin, sillä vain siten voimme kehittää opetustamme entistäkin laadukkaammaksi teille opiskelijoille.

Kiitos palautteesta kaikille opiskelijoille ja tervetuloa ensi vuonna vieläkin paremmille kursseille!