Skip to content

COVID-19-koronavirus: näin huolehdimme turvallisuudesta ja opetuksen jatkumisesta

Meille Teho-Opistolla opiskelijoiden turvallisuus on etusijalla ja lähiopetus on keskeytetty. Samalla huolehdimme, että opetus jatkuu poikkeustilanteesta ja -järjestelyistä huolimatta mahdollisimman laadukkaana.

Koronavirus epidemian myötä Suomen hallitus on ohjeistanut oppilaitokset järjestämään lähiopetuksen sijaan opetuksen vaihtoehtoisilla tavoilla. Teho-Opistolla on pitkä kokemus taideaineiden etäopetuksesta ja kaikilla opiskelijoillamme on käytössä kehittämämme Tehoverkko, jonka kautta tarjoamme kaikki kurssimme ajasta ja paikasta riippumatta.

Mutta, me Teho-Opistolla haluamme tehdä enemmän ja huolehtia, että opiskelijamme saavat parhaat mahdolliset eväät pääsykokeisiin tänä poikkeuksellisena keväänäkin. Etäopetuksen lisäksi olemme kehittäneet uudenlaisen verkko-opetuksen kaikille lähikurssilaisille, jotta he voivat opiskella reaaliaikaisessa vuoropuhelussa opettajien kanssa ja saada mahdollisimman hyvin samat hyödyt kuin lähiopetuksessakin.

Koulujen ja muiden harrastusten sulkiessa monille on vapautunut enemmän aikaa – nyt on siis erinomainen tilaisuus panostaa omien taitojen kehittämiseen ja pääsykokeisiin valmistautumiseen entistäkin enemmän. Tulemme seuraavien viikkojen aikana panostamaan merkittävästi uudenlaisen ja entistäkin vuorovaikutteisemman verkko-opetuksen tarjoamiseen opiskelijoillemme.

-Sini ja Kimmo, Teho-Opiston perustajat

Kysymyksiä ja vastauksia, miten koronavirus vaikuttaa Teho-Opiston toimintaan

Jatkuuko Teho-Opiston opetus?

Kyllä, Teho-Opiston opetus jatkuu keskeytyksettä. Hallituksen ohjeistuksen mukaisesti toteutamme lähiopetuksen vaihtoehtoisilla menetelmillä.

Miten opetus järjestetään, kun hallitus on kieltänyt lähiopetuksen ja yli 10 hengen kokoontumiset?

Lähiopetus keskeytetään arviolta 13.4. asti ja korvataan uudella lähiopetuksen kaltaisella livenä tapahtuvalla verkko-opetuksella. Olemme pahoillamme opiskelijoillemme tästä aiheutuvasta haitasta ja pyrimme tarjoamaan mahdollisimman laadukkaan verkko-opetuksen lähiopetuksen tilalle. Palaamme lähiopetukseen heti kun viranomaiset ilmoittamat sen olevan taas turvallista.

Voinko ilmoittautua kursseille koronaviruksesta huolimatta?

Kyllä, kursseillemme voi ilmoittautua, sillä opetus jatkuu keskeytyksettä verkko-opetuksena lähikursseilla kunnes on turvallista palata perinteiseen luokkaopetukseen sekä entiseen tuttuun tapaan etäkurseilla.

Seuraavaksi alkavia lähikurssejamme ovat:

  • 4.4.2020: Teho-kurssi – kuuden viikon tehotreeni taidealojen pääsykokeisiin
  • 28.4.2020: Intensiivi – Viikon intensiivikertaus tärkeimmistä taidoista, tekniikoista ja tyyleistä luovien alojen valintakokeisiin
  •  16.5.2020: Simulaatio – Koe pääsykoetilanne ja harjoittele elämäsi tärkeimmät kokeet läpi ennen tosi koitosta
  • Lisäksi voit ilmoittautua mille tahansa etä-kurssille, joilla opiskelu tapahtuu vuorovaikutteisesti, mutta ajasta ja paikasta riippumatta