Skip to content

Heissan! Ihana kun olet tullut lukemaan mun postausta! Ja ihan mahtava juttu, että sain yhteydenoton yhdeltä etäkurssin opiskelijalta! On niin mahtava päästä jakamaan ajatuksia. Elikkäs rohkeasti vaan juttelemaan ja jakamaan ajatuksia! Ollaan toistemme tukena ja tsempataan toisiamme kohti unelmiamme.
Ajattelin tässä postauksessa esitellä teille minun taidetarvikkeitani. En väitä, että välineeni olisivat maailman parhaita, mutta itse olen päässyt rustailemaan näillä ihan onnistuneitakin töitä! Samalla laitan kuvaa minun pienestä opiskelunurkkauksestani, joka täältä minun kotoa löytyy.🖊️🎨

LYIJYKYNÄT 🖊️

Ensiksi lyijykynät. Lyijykynistä minulta löytyy Derwentin Graphic 9B-H. Kynät ovat olleet kovassa käytössä, sillä samat kynät olivat jo viime pääsykokeissa. Derwentin pakkauksen lisäksi olen täydentänyt lyijykyniäni eri H- vahvuuskynillä. Sillä tämä 9B-H pakkaus on todella pehmeää lyijyä ja  kovempaakin lyijyä piirroksissa tarvitaan.

VÄRIKYNÄT 🖍️

Värikyniä löytyy minulta runsaasti. Itselläni on ollut käytössä Derwentin Studio sekä Inktense kynät.
Derwent Inktense-värikynät ovat voimakasvärisiä, läpikuultavia mustevärikyniä. Monipuoliset värikynät soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi akvarellitöihin ja kuvitustöihin. Värejä voi sekoittaa keskenään kostutetun siveltimen avulla, jolloin piirtojälki muuttuu vesivärimäiseksi. Kuivuttuaan värit ovat vedenkestäviä.
Derwent Studio kynät soveltuvat erityisesti tarkkaan piirtämiseen, sillä ne voidaan teroittaa todella teräviksi. Derwent Studio kynät ovat hieman kovempia kuin esimerkiksi Derwent Inktense kynät.
Molemmat kynät ovat todella hyviä kyniä, ainakin itse olen niin todennut. Olen testataillut erilaisia kyniä ja etsinyt niitä kyniä joilla parhainta jälkeä saisin aikaan. Suosin todella testaamaan kyniä. HUOM! aina ei tarvitse hankkia koko pakettia kerralla. Muistakaa kysästä rohkeasti vaikkapa kurssikaverilta saisitko testailla muutamaa kynää ja kysyä mielipiteitä mitä muut ovat kynistä mieltä.

TUSSIT 🖌️

Tusseissa minulla on sama homma kuin värikynissä. Olen testaillut ja etsinyt itselleni sopivia tusseja. Minulta löytyy Promarkerin sekä Copicin tusseja. Entuudestaan löytyi jo Promarkerit mutta kurssin opettajien suosituksesta päätin testailla Copic- tusseja. Olen tykännyt kyllä molemmista mutta Copic saa ääneni tällä kertaa sillä Copicit ovat uudelleentäytettävät ja Promarkerit eivät.
Tussitekniikoita olemme jo harjoitelleet. Niistä sai taas suunnattomasti hyviä vinkkejä tehon opettajilta!

VESIVÄRIT 🎨

Vesiväreistä minulta löytyy Cotman WATER COLOURS -setti. Aiemmin itselläni on ollut myös käytössä tuubimaiset akvarellivärit mutta olen tykästynyt enemmän palettimaiseen settiin. Vesiväritekniikoita olemme juuri harjoitellemassa. Vesiväreillä saa uskomattoman nopeasti jälkeä aikaan.
Ihan uskomatonta miten paljon on tullut lisää infoa erilaisista välineistä kurssin myötä. Muistan sen ajan kun ajattelin, että värikynät on aina värikyniä ja niissä ei poikkeuksia ole😂. Viimeisenä pääsette näkemään pienen opiskelunurkkauseni, joka minulta täältä kotoa löytyy. Täytyyhän sitä olla paikka jossa pääsee treenailemaan😜.

Kiitos kun luit! Jos kysymyksiä herää niin saa tulla jutustelamaan! Ihanaa sunnuntaita ja tulevaa viikkoa!🥰
~Netta


 

70% kurssilaisistamme on saanut opiskelupaikan


Tiesitkö, että Teho-Opiston valmennuskurssin käyneet täyttävät vuosittain yli puolet luovien alojen opiskelupaikoista ja kurssilaisistamme yli 70% ovat saaneet hakemansa luovien alojen opiskelupaikan?

Maksimoi sisäänpääsyn todennäköisyytesi ja liity mukaan treenaamaan Suomen laajimmalle arkkitehtuurin, muotoilun ja muiden luovien alojen valmennuskurssille!