Aihe: Ajankohtaista

Teho-Opisto on julkaissut suunnittelukilpailun Designpääkaupungin 2012 infopaviljongista. Kilpailun tarkoituksena on kannustaa nuoria tutustumaan arkkitehtuuriin ja muotoiluun sekä kehittämään itseään ja ideointikykyään näillä taiteen aloilla.

Kilpailutehtävä

Kilpailun aiheena on ”Designpääkaupungin infopaviljonki”. Tavoitteena on suunnitella pieni, ilmava ja kevytrakenteinen tilapäiskäyttöön tarkoitettu tiedotusrakennus / -kioski.

Infopaviljongin on tarkoitus ilmentää suomalaista muotoilua. Suomalaista muotoilua on aikaisemmin luonnehdittu moderniksi, pelkistetyksi ja selkeälinjaiseksi – toisaalta myös leikkisäksi ja rajoja rikkovaksi. Kilpailussa haetaan taiteita opiskelevien nuorten näkemystä siitä, miltä suomalainen muotoilu näyttää ja mitä se ilmentää tänä päivänä.

Kilpailutyö

Kilpailutyön formaatti voi olla piirustus, maalaus tai pienoismalli.

  • Valokuva kilpailutyöstä toimitetaan mieluiten sähköpostiin: info@teho-opisto.net
  • tai itse työt postitse osoitteeseen: Sini Koivisto c/o Teho-Opisto, Amiraalinkatu 1 C 31, 00160 Helsinki

Kuoreen tai sähköpostiviestiin merkintä ”Kilpailu: Paviljonki”.

Kilpailutyöhön liitetään mukaan

  • työn nimi
  • tekijän nimi & ikä
  • puhelinnumero
  • sähköpostiosoite

Kilpailutyöt jäävät järjestäjälle. Kilpailun järjestäjällä on oikeus julkaista ja käyttää kilpailutöitä muun muassa koulutuksessaan ja viestinnässään. Mainitse, mikäli et halua työtä Facebook galleriaan ja osallistut vain kilpailun tuomariston antaman palkinnon valintaan.

Palkinnot

  • Pääpalkinto: Vapaavalintainen Teho-Opiston valmennuskurssi (arvo jopa 1190€). Valitaan yleisöäänestyksen perusteella piirustuskilpailun valokuvagalleriassa.
  • Kunniamaininta: Teho-Opiston Teho- tai Finaali-kurssi (arvo 640€). Arkkitehdeistä ja taidekasvattajista koostuva tuomaristo antaa kunniamaininnan innovatiiviselle työlle, jossa suomalaiseen muotoiluun on tuotu uudenlainen näkökulma. Työ valitaan idean ja sen hyvin esiin tuovan toteutuksen perusteella.

Kilpailuaika

Kilpailuun voi osallistua 25.11.2011-25.1.2012 välisenä aikana. 25.1.2012 postileima tai sähköpostin päiväys riittää. Voittaja valitaan 1.2.2012. Voittajalle ja kaikille osallistuneille kilpailun tulos ilmoitetaan sähköpostitse.

Recommended Posts

Kommentoi

Kirjoita hakusi ja paina Enter

Aalto yliopiston nimesta nousi kohu