Skip to content

Piirustuskilpailun 2021 voittajat

Unelmatila-piirustuskilpailun voittajat on nyt valittu! Saimme niin paljon uskomattoman hienoja töitä, että nostimme palkintojen määrää ja palkitsemmekin yhteensä kolme kilpailijaa ilmaisella valmennuskurssilla! Kaikkiin töihin oli käytetty paljon ajatusta ja oman tilan merkitystä oli todella mietitty. Jokainen osallistuja voi olla työstään ylpeä!

Unelmatila-piirustuskilpailussa piirrettiin ja maalattiin näkymiä tiloista, jotka luovat itselle hyvää oloa. Saimme paljon erilaisia töitä, joissa tunnelma vaihteli kodikkaasta avaraan ja valoisasta hämärempiin tiloihin. Osallistujia oli tänä vuonna huikeat 59, joten monta upeaa työtä jäi myös palkintosijojen ulkopuolelle! Kaikki kilpailutyöt pääsee näkemään Tehon Facebook albumista!

Vaikean valinnan voittajista tekivät tuomariston jäsenet ja Tehon opettajat Sini, Laura ja Paju!

Palkinnot:

1. SIJA PÄÄPALKINTO: Vapaavalintainen valmennuskurssi (arvo jopa 1690€)

2. SIJA (jaettu) KUNNIAMAININTA: Teho- tai Intensiivi – valmennuskurssi (arvo jopa 850€)

– 2. SIJA (jaettu) KUNNIAMAININTA: Teho- tai Intensiivi – valmennuskurssi (arvo jopa 850€)


1. Pääpalkinto: Annika Hellsten

Tuomariston kommentit:

Hallittu ja viimeistely työ, sekä teknisesti hienosti toteutettu. Tyyli on persoonallinen ja värimaailma sekä muotokieli sointuvat hienosti yhteen. Työstä tulee mieleen aikuisen unelma-nukkekoti olematta mitenkään lapsellinen. Hyvin pitkälle viety konsepti unelmatalosta rakenteellisia ja teknillisiä yksityiskohtia myöten. Myös aksonometrinen esitystapa erottuu kilpailutöiden joukosta.

2. Kunniamaininta: Sara Korhonen

“Vanha kasvihuone, jossa sohva, pöytä ja tuoleja sekä appelsiinipuu. Pöydällä on appelsiineja kulhossa ja kaksi kynttilää.”

Tuomariston kommentit:

Upeasti luotu tunnelmaa lämpimällä valolla. Hyvä kuvakulma ja perpektiivi hyvin hallussa, kuin olisi itse paikalla esimerkiksi Ranskan Rivieralla. Kiinnostavasti sommiteltu yhteen sisä- ja ulkotilaa.

2. Kunniamaininta: Pinja Silvonen

“Zen space. Mulle tärkeä tunnelmanluoja on valo. Tässä akryylityössäni leikittelin idealla yöstä ja päivästä, ja sillä miten erilaisia kuvioita illan kynttilänvalo ja aamuaurinko voivat luoda samaan tilaan. Molemmissa hetkissä mieli on zen, juuri sitä mitä omassa tilassa kaipaa.

Tuomariston kommentit:

Hieno maalaustekniikka ja uskottava materiaalien, valon ja varjon esitys, huone kylpee valossa. Onnistuneella sommittelulla on luotu illuusio ohimenevästä hetkestä. Ulkotila tulee kauniisti osaksi unelmatilaa, vaikka itse kuvaus on sisätilasta.


Onnittelut vielä voittajille ja suuri kiitos kaikille osallistujille!

Erotu joukosta ja kasvata itsevarmuuttasi!


Tuntuuko jokin tekniikka vielä vieraalta tai mietitkö miten erottua suuresta hakijajoukosta? Ei hätää! Kuka vain voi saada unelmiensa opiskelupaikan kunhan on valmis tekemään töitä sen eteen!

Tule mukaan Tehon kursseille, löydä omat vahvuutesi ja kasvata itsevarmuuttasi! Kannattaa olla nopea, sillä suositut ryhmät täyttyvät aikaisin. Aloita matka kohti unelmiesi opiskelupaikkaa jo tänään!Ennakkotehtävät LIVE 18.2.2021

Ennakkotehtäviä aletaan hiljalleen julkaista niin LAB muotoiluinstituuttiin, Aaltoon, Metropoliaan kuin Arkkitehtuurinkin alalle. Tämän vuoksi toimme takaisin Ennakkotehtävät-LIVE:n entistäkin ehompana!  Askarruttaako

Lue lisää »

Early bird

Ilmoittaudu MIDI-kurssille 4.1.2021 mennessä ja hyödynnä Early Bird -etu!