Skip to content

Suunnitellaan Teho-Opistolle maskotti!

Jos Teho-Opisto olisi olento, millainen olento se olisi? Auta meitä suunnittelemaan Teho-Opistolle ikioma maskotti! Maskotti paljastetaan lokakuun lopussa, jonka jälkeen sen voi bongata seikkailemassa Tehon someissa ja nettisivuilla!  

Mikä näistä on tehon uusi maskotti?

Taiteellinen, Kiharainen, Eteenpäintyöntyvä Suurisydäminen… 

Pyysimme teitä keksimään adjektiiveja, jotka kuvaavat Teho-Opistoa. Adjektiivien pohjalta Tehon huippuope, kuvataitelija & Kuvittaja Heini Lindvall luonnosteli kolme olentoa, joista yksi valitaan Teho-Opiston viralliseksi maskotiksi lokakuun lopussa!

Osallistu mukaan maskotin valintaan kommentoimalla Instagramissa tai TikTokissa, mikä videolla esiintyvistä kolmesta olennosta sopisi sinun mielestäsi Teho-Opiston maskotiksi parhaiten! Eniten ääniä  saanut olento voittaa! Lopullinen, viimeistelty maskotti paljastetaan Halloweenin kunniaksi lokakuun lopussa Teho-Opiston nettisivuilla ja someissa! 

Osallistu maskotin suunnitteluun!

Kommentoi videoon Instagramissa tai Tiktokissa!

uusi maskotti julkaistaan teho-opiston nettisivulla ja somessa lokakuun lopussa!

Unelmana luovat alat?

Tule treenaamaan pääsykokeisiin meidän kanssa! Yksilöllisessä valmennuksessamme kehität oman persoonallisen tyylisi ja nostat taitosi pääsykokeissa vaaditulle tasolle yhdessä ammattitaitoisten ja kannustavien opettajiemme kanssa. Kursseilla valmistautuminen on tavoitteellista, mutta hauskaa ja opettajiemme innostus tarttuvaa! Liity mukaan treenaamaan Tehon huippuporukkaan!