Aihe: Eveliinan blogi

Ekonomin elämässä puhaltaa jännät uudet tuulet. Mulla alkaa nimittäin parin viikon päästä uusi, unelmieni työ designin parissa. Kiljun! Tää työ on mulle sellainen unelma, josta en osannut haaveillakaan, ainakaan että se tapahtuisi näin nopeasti. Uusi työ alkaa kahden viikon päästä.

Ajatukset on pyörinyt aika häränpyllyä tämän koko kouluun hakemisen suhteen. Ala edelleen kiinnostaa sairaasti ja unelma Aallosta ei ole hävinnyt, mutta haluaisin nyt panostaa täysillä tähän työhön ja tähän mahdollisuuteen jonka oon saanut. Suoraan sanoen ajoitus opintojen aloittamiselle syksyllä olisi huono. Kuten oon kirjoittanut, mun ajatus ei ollut alun perinkään jättäytyä pois työelämästä, mutta nyt haluan panostaa tähän uuteen työhön täysillä eikä opintovapaa ole vaihtoehto lähitulevaisuudessa.

Mitä nyt sitten seuraavaksi?

Maanantaina julkaistaan ennakkotehtävät. Käsittämätöntä, miten nopeasti aika on mennyt: juurihan kirjoittelin tänne jännityksestä soikeana ekaa postausta. Aionko sitten tarttua tehtäviin vai en?

Päätin nyt, että menen loppuun tämän hakuprosessin kanssa, ja katson sitten mitä tapahtuu jos pääsen sisään kouluun. Opiskelut taidealalla tukisi nyt vielä entistä enemmän mun osaamista ja niistä olisi hyötyä myös uudessa työssä ja tulevaisuudessa muutenkin. Lainasin juuri kirjastosta Designin uusi aalto -kirjan, ja sitä lukiessa oon inspiroitunut entistä enemmän muotoilusta. Tässä lainaus kirjasta:

”Muotoilu tänään on palveluiden ja asiakaskokemuksen suunnittelua, brändin hallintaa ja liiketoiminnan ja strategian kehittämistä. Se on noussut yhä merkittävämpään asemaan menestyvien yritysten strategisessa tekemisessä.”

Tosta lauseesta oikeestaan sain ahaa-elämyksen, että muotoilu ois just mun juttu. Muotoilu ei enää tänä päivänä ole ainoastaan fyysisten asioiden suunnittelua, vaan entistä enemmän yhteiskunnallisten- ja bisneshaasteiden ratkaisua. Tää tukisi mun nykyistä ossaamistani markkinoinnista oikeastaan ihan täydellisesti. Tehon sivuilta löydät lisätietoa muotoilun opinnoista.

Aion nyt siis ihan normaalisti jatkaa bloggailua, ja ensi viikolla spekuloida julkaistuja ennakkotehtäviä. 🙂

Mutta miten aion yhdistää työn ja opiskelun?

Kirjoitan teille myöhemmin postauksen siitä, miten työ ja opinnot on mahdollista yhdistää. Tokihan tää selviää täysin vasta siinä vaiheessa, jos saisin koulupaikan. Tiedän, että se on ainakin jossain määrin mahdollista, sillä kokonaan pois töistä mun ei ollut missään vaiheessa tarkoituskaan tiputtautua ja oon asiaa vähän selvitellyt. Katsotaan, onko mun edes tarpeen miettiä tätä syksyllä, eli pääsenkö kouluun ekalla yrittämällä sisään.

On se jännä, miten elämä joskus viskoo eteen uusia juttuja silloin kun niitä vähiten osaa odottaa. Uuden työn lisäksi ostin muuten mun ekan oman asunnon, jonka remppa alkaa myös nyt maaliskuun alussa. Huh, tän blogin nimi voisi olla paremmin ”Even vaiheilua”. 🙂

Palataan ensi viikolla ennakkotehtäviin!

-Eve


Tehon valmennuskursseilla hiot pääsykokeissa vaadittavat taidot ja tekniikat huippuunsa, kehität oman joukosta erottuvan uniikin tyylisi sekä saat rutiinia pääsykoetehtävien tekemiseen. Jokaisella kurssilla saat myös kultaakin kalliimpaa palautetta harjoitustöistäsi alan ammattilaisilta. Liity mukaan Tehon huippuporukkaan!

Tuoreimmat kirjoitukset

Kommentoi

Kirjoita hakusi ja paina Enter