Aihe: Meininki, Tarinoita Teholta

Ennätysmäärä Teholaisia on juuri varmistanut unelmiensa opiskelupaikan arkkitehtuurin, taiteen ja muotoilun aloilta. Toisilla tieto opiskelupaikasta aiheutti spontaaneja reaktioita ja toisilla taas ei tärinästä ja onnen kyynelistä meinannut tulla loppua. Tässä kokoelma sisäänpäässeiden fiiliksiä ja reaktioita!

Anttoni Niskanen, Aalto yliopisto, arkkitehtuurin ylioppilas

Olin virossa lomailemassa ja rannalla just siskon kanssa kun luin viestin kännystä että ”hei tulokset on tullu!”. Semmonen tömähdys sydämmessä ja sitten hirvee pamppaus.
Se hetki kun luki että opiskelupaikka myönnetty, jää kyllä loppuelämäks mieleen, kun tää arkkitehtipaikka on ollut ainoana vaihtoehtona mielessä jo ala-asteelta.

-Anttoni Niskanen, arkkitehtuuri, Aalto yliopisto

 

Tuulikki PeltonenOlin töissä lounastauolla. Tuuletin paikallani, pomppasin pystyyn, potkaisin sandaalit pois jalasta ja juoksin ihan TÄYSII paljain jaloin liiketilan ympäri!!! Tätä seurasi työporukan halauskierros, sanattomuus ja tärisevä tyttö!

-Tuulikki Peltonen, muotoilu, Aalto Yliopisto

 

 

Poikaystävältä lens hammastahnat pitkin nurmikkoa kun kuuli että pääsin Aaltoon

 

Elsa VilminkoMökillä juoksin äkkiä ulos paremman nettiyhteyden perässä kun kuulin että tulokset on tullu.
Poikaystävältä lens hammastahnat pitkin nurmikkoa kun kuuli että pääsin Aaltoon ja äiti ja mummi molemmat itki onnen kyyneliä.

 

-Elsa Vilminko, arkkitehtuuri, Aalto-Yliopisto

 

Mira SyrjäläLintsin porteilla, paria minuuttia ennen vuoroa, kuulin että opiskelupaikka oli myönnetty. Siinä sitten piti mennä kädet täristen halailemaan työkavereita.

– Mira Syrjälä, arkkitehtuuri, Tampereen teknillinen yliopisto

 

 

40kg tipahti harteilta kun näin tekstin ”hyväksytty”

 

Samu RantanenKotona päiväunilta heräsin, näin yli 100 viestiä whatsappissa ja tiesin mistä on kyse. Siitä sitten MM-ajalla opintopolkuun sydän hakaten ja siitä eteenpäin hidastettu mustavalkofilmi ja pupillien manuaalisäätöhässäkkä omiin tuloksiin, onnekkaalla lopulla! 40kg tipahti harteilta kun näin tekstin ”hyväksytty”.

– Samu Rantanen, arkkitehtuuri, Oulun yliopisto

 

Elisa VuolliOlin just tullu Madridista, ja eka asia minkä kotiin tultuani tein oli koneen avaaminen. Onnelliset fiilikset jatkui siis loman jälkeenkin kun sain tietää päässeeni sisään.

– Elisa Vuolli, vaatetusmuotoilu, Kuopion ammattikorkeakoulu

 

 

1. vaihtoehdossa luki että opiskelupaikka myönnetty, raivoisan itkukohtauksen lomassa soitto äidille

 

Elisa RuuskaKotiin mars ku kuultiin kaverin kaa et tulokset on tullu, eihä sitä nyt julkisel paikal viittii alkaa vetistelemään, siinä en meinannu silmiäni uskoa ku 1. vaihtoehdossa luki että opiskelupaikka myönnetty, raivoisan itkukohtauksen lomassa soitto äidille

– Elisa Ruuska, arkkitehtuuri, Tampereen teknillinen yliopisto

 

 

Heini VuorelmaRuotsissa keskellä ei mitään pienessä kylässä. Oli pikku vapinat päällä kun sain kuulla että tulokset on nyt opintopolussa.. 😀 aattelin et katson varmaa kuitenki väärin et voinko tosiaan olla päässyt sisään, vaikka kokeet paremmin menikin kuin vuosi sitten.

-Heini Vuorelma, maisema-arkkitehtuuri, Aalto-Yliopisto

 

 

Leija TupalaLähijunassa, hyppäsin onnesta pystyyn ja soitin tietty äidille ja lopuille.

– Leija Tupala, sisustusarkkitehtuuri, Lahden Muotoiluinstituutti

 

 

 

Otto KaipioTöissä kampaamossa luin kolme kertaa tuloksen ennen kuin uskoin ja kailotin kovaa äänen asiakkaille että pääsin Aaltoon!

– Otto Kaipio, sisustusarkkitehtuuri, Aalto-Yliopisto?

Recommended Posts

Kommentoi

Kirjoita hakusi ja paina Enter

Aalto-yliopisto paaovi