Skip to content

Kitspiraatio – Tehon Vappubileet

Vappu!

Maalaessamme akvarelliharjoituksia tunnilla kuulimme, kuinka keittiössä ruokien muovipäällykset otettiin pois ja valot himmenivät. Tänään vietämme Teholla Vappubileitä, ja odotan innolla juhlien alkamista! Tehon juhlissa pääsee tapaamaan osallistujia muilta kurssipäiviltä. On hauskaa, että tunnistan jo monet kasvot aikaisemmista juhlista. Pöytä oli täynnä herkkuja ja niiden kuningatar oli valtava munkkitorni.

Mums!

Suuri Simaskaba 2018

Illan ohjelmanumerona oli opettajien Suuri Simaskaba 2018. Opettajat olivat tehneet itse simaa ja kokeilleet erilaisia makuyhdistelmiä.  Simoihin oli uutettu erilaisia tuotteita kuten punaherukoita, appelsiineja, kuusenkerkkää tai sitruunaa. Nyt roolit vaihtuivat, kun oppilaat saivat olla arvostelijoita. Simat oli annosteltu shottilaseihin ja jokainen sai maistella simoja ja kirjoittaa niistä arvostelut ja numeroarvosanat.

Oppilaat arvostelukierroksella


Tiukka arvostelukierros

En itse juonut simoja koska elän päihteetöntä elämää, joten en voi kommentoida niiden eroista yksityiskohtaisesti. Oli kuitenkin hauskaa seurailla muiden maistelukierroksia ja kuunnella mitä oppilaat pitivät simoista.

Tulosten laskenta.
Voittajasima oli Heinin tekemää.  Heini kertoi voittopuheessaan olevansa hyvin ylpeä voitostaan, koska reseptiä oli jo hiottu pitkään. En paljasta Kitspiraatiossa voittajasiman reseptiä, koska se on simasalaisuus.

Tietovisa

Jatkoimme illanviettoa ja parin tunnin jälkeen opettajat kilistelivät lasejaan. Seuraavaksi oli vuorossa yllätysohjelmanumero, tietovisa! Saimme ohjeistuksen valita kolmen hengen ryhmät, jossa emme tunne rymän jäseniä.

Tietovisakysymykset olivat yllättävän vaikeita. Ne olivat myös todella viihdyttäviä! Kysymysten aihepiiri oli tietysti taidemaailmasta. Mikä kehonosa puuttuu Mona Lisa maalauksesta? Mikä arkkitehtitoimisto on suunnitellut Löylyn? Mitä tarkoittaa äimä? Minä vuonna Teho-opisto on perustettu? Meidän joukkueen pisteet ei riittäneet finaalipaikkoihin. Voittajajoukkue voitti taidetarvikeliike Temperan lahjakortteja!

Kumpi tauluista on taiteilijan ja kumpi lapsen maalaaman? Ryhmämme äänesti värikkään kuvan taiteilijan maalaamaksi. Arvasin, että sininen kuva on taiteilijan tekemä, koska se on rytmikkäämpi ja rauhallisempi kuin toinen teos. Oikeiden vastauksen tullessa saimme tietää, että sininen maalaus oli taiteilijan tekemä.
Nautin hetkistä kun puhuimme keittiössä muiden kanssa, nauroimme toistemme tarinoille ja vietimme aikaa yhdessä. Olen käynyt jokaisessa Tehon bileissä siitä asti kun osallistuin viimevuonna Midikurssille. Olen tavannut paljon uusia ihmisiä, jotka ovat tulevaisuudessa ehkä luokkatovereitani! On todella mukavaa tavata uusia tuttavuuksia jotka ovat kiinnostuneita taiteesta. Tehon bileissä on aina ollut hyvä tunnelma, ja ketään ei jätetä yksin. Viimevuonna järjestettiin myös paljon epävirallisia juhlia, joten erityisesti viimevuonna tutustuin ihmisiin.
Kitty 

Aikainen lintu opiskelupaikan nappaa!


Kuka vaan voi onnistua, joka on valmis tekemään töitä unelmiensa opiskelupaikan eteen! Sisäänpääsyn todennäköisyys kun korreloi suoraan harjoittelun määrään. Pitkällä kurssillamme lähtötasollasi ei ole merkitystä, sillä harjoittelemalla ahkerasti ehdit nostaa osaamisesi, vaikka nollasta pääsykoetasolle.

Tutustu kursseihimme ja tule mukaan treenaamaan itsesi huippukuntoon ennen luovien alojen hakua ja pääsykokeita. Kannattaa olla nopea, sillä suositut ryhmät täyttyvät aikaisin. Varmista paikkasi tänään!Kitspriaatio – Monotypia

Monotypia – ainutkertainen vedos kuvasta Taidegrafiikka on kuvataidetta, jonka luomiseen käytetään erilaisia painotekniikoita. Monotypia on taidegrafiikkaa, jossa luodaan yksi ainutkertainen

Lue lisää »