Skip to content

Millaisilla välineillä pääsykokeisiin?

Moikka!

Tällä videolla kerron millaisilla välineillä oon pärjännyt kurssilla ja samalla näytän millaisella setillä oon lähdössä pääsykokeisiin. Kerron videossa omia mielipiteitä kyseisistä tarvikkeista ja olen ostanut ne ihan omilla roposillani. Teholta olen kuitenkin saanut tosi hyviä suosituksia ja ilman niitä olisin aika hukassa taidekaupoilla.

Muista vaihtoehdoista ja valinnoista löytyy hyviä postauksia Tehon blogista ja siksi esittelen välineet melko pintapuolisesti. Kannattaa käydä vilkaisemassa ainakin seuraavat linkit:

Mutta tässä mun tekemä video aiheesta:

Tehokasta viikkoa!

-Elisa

Varastojen täydennystä

Moikka! Kävin kurssin alussa syksyllä hakemassa Temperasta teholaisille suunnatun tehosetin. Tässä vuoden aikana on tullut harjotellessa paljon käytettyä kaikenlaisia välineitä

Lue lisää »