Aihe: Ajankohtaista, Meininki

Pikkujouluja juhlittiin torstaina isolla porukalla 24.11.2011  – mukana oli Maxi-kurssilaisia kahdelta kaudelta! Hauskan illan päätteeksi Teholaiset lähtivät joululomille. Loman ajaksi on tiedossa mielenkiintoinen piirustus- ja suunnittelukilpailujen sarja.

Pikkujouluihin saatiin vieraiksi myös useita viime vuoden kurssilaisia, jotka opiskelevat nyt Aalto-yliopiston arkkitehtiosastolla. Kritiikissä esiteltiin muun muassa opiskelijoiden valmistamia kierrätysmateriaaleista tehtyjä upeita käyttöesineitä ja myöhemmin vielä kurssikerralla tehtyjä kollaaseja. Kritiikissä syntyi paljon kiinnostavaa keskustelua kollaasien yhteiskunnallisesta kantaaottavuudesta ja niiden teemoista. Osa kollaaseista onnistui shokeeraamaan vaikuttavuudellaan jopa Teho-Opiston kurssilaisten kriittisen raadin.

Pikkujouluissa julkaistiin myös Teho-Opiston vuodenvaihteen piirustus- ja suunnittelukilpailujen sarja. Alkamassa on kaikille avoin suunnittelukilpailu Designpääkaupungin 2012 infopaviljongista. Kilpailun tarkoituksena on kannustaa nuoria tutustumaan arkkitehtuuriin ja muotoiluun sekä kehittämään itseään ja ideointikykyään näillä taiteen aloilla. Designpääkaupungin 2012 infopaviljongin suunnittelukilpailuun saavat osallistua tänä vuonna kaikki arkkitehtuurista ja taiteesta kiinnostuneet lukioikäiset ja lukion jo suorittaneet opiskelijat.

Tänä vuonna myös Teholaiset osallistuvat kilpailuun ja kilpailuehdotusten määrää per henkilö ei ole rajoitettu! Kilpailun voittajat valitaan Teho-Opiston Facebook sivujen galleriassa tapahtuvan äänestyksen perusteella. Eniten likejä saanut työ voittaa! Työt lisätään galleriaan saapumisjärjestyksessä, joten eniten äänestysaikaa saavat ensimmäisenä saapuneet työt – nopeus on siis valttia! Kilpailu avataan huomenna Tehon sivuilla!

Yleisen kaikille avoimen piirustus- ja suunnittelukilpailun lisäksi vuodenvaihteen aikana julkistetaan myös kaksi Teho-Opiston kurssilaisille suunnattua suunnittelukilpailua – kilpailujulistukset tulossa pian – tarkkailkaa mailejanne!! Kaikissa kilpailuissa saa osallistua useammallakin työllä. Teho-Opiston sisäisissä kilpailussa on palkintoina lahjakortit Hobbypointiin ja Temperaan.

Luovaa ja kilpailujentäyteistä joulunaikaa kaikille!

Recommended Posts
Comments
  • teija nöjd
    Vastaa

    olisinpa ollut siellä!!!!!

Kommentoi

Kirjoita hakusi ja paina Enter